• La reducere

A. DE FUSSIGNY 24 Carats, XO, Grande Champagne, 0.7L, 43% ABV

RON 1,029.73
RON 762.00 Economiseste 26%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Introdus pe piata in aprilie 2011, acest cognac este o emblema a rafinamentului si clasei, aflandu-si exprimarea prin calitate si expresia design-ului.

Maturat in butoaie mici, de tip Limousin, A.de Fussigny 24 carate, este un amestec de eaux-de-vie cu o vechime de aproximativ 35 de ani, provenind din regiunea Grand Champagne, Franta.

De culoarea cuprului, acest cognac , prezinta arome bogate si sofisticate de mirodenii, menta, inghetata de fistic, cola si vanilie.

Gust: O corpolenta medie, matasoasa, marcata de arome fructate, evolueaza intr-un melanj de condimente si minerale, ce dau un gust absolut delicios, de neuitat.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
A. De Fussigny
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale