• La reducere

A. de Fussigny, Extra, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 912.94
RON 776.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

A. de Fussigny Extra face parte din gama Création. A. de Fussigny Extra este un cognac excepțional care ar trebui să fie servit sec pentru o experiență unică. Merge perfect cu orice fel de deserturi de ciocolată, vanilie caramelizată, precum și orice tip de țigară.

Culoare:
Roşu chihlimbar cu nuanțe de mahon

Miros:
Elegant și complex, deschizând pe arome de fructe confiate cu portocale, cireșe și prune, continuând cu note de patiserie fierbinte. O inspecţie mai amănunţită adaugă un miros plăcut de lemn de stejar vechi, vanilie picantă, nucă de cocos uscată și mirodenii dulci.

Aromă:
Structura echilibrată, lungă, puternică și foarte rotundă, cu o textura de miere. Notele aromatice percepute în buchet se găsesc în gură. Notele subțiri de fructe albe vin lângă prune coapte și pere se amestecă perfect cu gustul de portocală și notele de stejar. În cele din urmă notele de vanilie, cacao și caramel moale se așează treptat, tinzând spre un finisaj lung și note de rancio.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
A. De Fussigny

S-ar putea sa-ti placa si

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale