• La reducere

A. de Fussigny Millesime 1969, Vintage, Petite Champagne, 0.7L, 43% ABV

RON 375.20
RON 315.17 Economiseste 16%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

A. de Fussigny Millésime 1969 face parte din gama Millésime. A. de Fussigny Millésime 1969 este un coniac excepţional care se degusta sec la ocazii speciale. Merge cu orice tip de prajitură cu ciocolată, vanilie şi caramel, precum și alaturi de un trabuc fin.

Culoare:
Auriu roşiatic, cu nuanțe de închise de chihlimbar.

Miros:
Frumos și armonios, rotund, cu nuanțe de flori de viță de vie, tei, vanilie, stejar, rancio, fructe confiate (pere, prune) şi o notă fină de ciocolata.

Aromă:
Echilibrat, lung, fin, cu note de vanilie, stafide, ciocolata neagră şi fructe (pere, prune). Textura este rotundă, iar finisajul este lung, suplu și elegant.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Vintage
Regiune / Cru
Petite Champagne
Brand
A. De Fussigny

S-ar putea sa-ti placa si

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale