• La reducere

A. de Fussigny Millésime 1970, Vintage, Petite Champagne, 0.7L, 43% ABV

RON 2,809.52
RON 2,360.00 Economiseste 16%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

A. de Fussigny Millésime 1970 face parte din gama Millésime. A. de Fussigny Millésime 1970 este un coniac excepţional care trebuie degustat sec la ocazii speciale.

Culoare:
Auriu cu tente de roşiatice.

Miros:
Note de flori de viță de vie și tei, fructe uscate - cum ar fi strugurii și prunele - vin să se asocieze cu fructe confiate, rancio, vanilie și cu note de stejar topit.

Aromă:
Notele pline de litchi, de prune și de pară se amestecă cu stejar, mahon și note fine de vanilie și ciocolată. Textura este rotundă, iar finisajul este lung, suplu și elegant.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Vintage
Regiune / Cru
Petite Champagne
Brand
A. De Fussigny

S-ar putea sa-ti placa si

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale