A. de Fussigny Pure Organic, VSOP, Blended, 0.7L, 42% ABV

RON 367.00
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

A. de Fussigny Pure Organic VSOP face parte din gama Collection. Într-un efort continuu de a-şi dezvolta know-how-ul și de a-şi diversifica oferta, A. de Fussigny a dezvoltat un cognac din agricultura ecologică, conceput din vinuri produse exclusiv de vinificatori certificați în agricultura ecologică.

Culoare:
Auriu cu nuanțe de culoarea chihlimbarului.

Miros:
Floarea de viță de vie, portocala confiată și sugestiile subtile ale mărului și vaniliei se amestecă frumos cu mirosul de lemn de stejar topit.

Aromă:
Echilibrat, lung, rotund, notele subtile de cacao, portocalele confiate și dulceața duc la un finisaj picant.

Informatii Produs

Alcool
42% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Blended
Brand
A. De Fussigny

S-ar putea sa-ti placa si

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale