• La reducere

A. de Fussigny Selection, VS, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 281.43
RON 197.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

A. de Fussigny Pure Organic VS face parte din gama Création.

Culoare:
Culoare aurie clară, cu nuanțe de culoarea chihlimbarului.

Miros:
Note florale luminoase. Tinde spre flori galbene (iasomie, caprifoi) și ceai negru la început, iar mai apoi fructele citrice intervin subtil cu sugestii de coaja de portocala amestecandu-se minunat cu note de vanilie.

Aromă:
Structură elegantă și echilibrată, care dezvăluie note delicate de piper alb și nucșoară, urmate de note de citrice dulci. Un finisaj lung, rotund, care tinde spre note dulci de vanilie.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VS
Regiune / Cru
Blended
Brand
A. De Fussigny

S-ar putea sa-ti placa si

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale