• La reducere

A. DE FUSSIGNY Superior, VSOP, Fine Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 353.25
RON 272.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest cognac este un amestec de eaux-de-vie Petite si Grande Champagne.

Culoare: Chihlimbar cu nuante de mahon.

Miros: Vanilie combinată cu mirosuri de produse de patiserie fierbinți, note frumoase florale de floarea-soarelui și ceai de lamaie.

Gust: Structură bine echilibrată, rotundă și catifelată la intrare, bogată și complexă, cu note de migdale prăjite și fructe confiate în mijlocul verii (portocale, mere și pere), amestecând în sfârșit note de produse de patiserie fierbinți și stejar topit.

GNGR_94

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
A. De Fussigny
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale