A. de Fussigny, VSOP, Grande Champagne, 0.7L, 43% ABV

RON 378.00
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

A. de Fussigny Grande Champagne VSOP face parte din gama Collection.

Culoare:
Roşu chihlimbar, cu tente de mahon.

Miros:
Elegant și complex cu note de fructe confiate (portocale, prune, pere), patiserie fierbinte, lemn dulce, rancio. Dar, de asemenea, note picante, vanilie, lemn de stejar topit și nucă de cocos.

Aromă:
Echilibrat, lung, rotund cu note de fructe confiate (portocale, prune, pere), cu mirodenii, precum și vanilie, migdale și nucă de cocos. Rancio se stabilește apoi cu un finisaj lung și elegant.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
A. De Fussigny

S-ar putea sa-ti placa si

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale