• La reducere
  • New

AE DOR Nolly, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 826.67
RON 496.00 Economiseste 40%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Elegant si rafinat, acest cognac XO este caracterizat de un gust complex si bine structurat. Se resimt arome delicate de miere si struguri, completate de note florale.

A.E.Dor coniac XO este un amestec delicat, format din parti egale de "eau-de-vie", apartinand regiunilor Grand Champagne si Petit Champagne.

Maturat timp de 25 ani in butoaie se stejar, are o textura matasoasa cu arome de flori, miere si un gust fin de creme brulee.

Finish-ul este complex, soft si bine echibrat.

Tara de provenienta: Franta

Cantitate: 0.7l

Volum alcool: 40%

GN0049

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
A.E. Dor
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale