• La reducere

AE DOR Rare, VSOP, Fine Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 281.93
RON 234.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

  Cognacul A.E. DOR RARE FINE CHAMPAGNE VSOP este un amestec din doua cele mai bune Cru-uri de cognac: Grande et Petite Champagne.

Cognacul dezvolta un buchet generos floral care provine din terroirul din Grande Champagne, Petite Champagne, și Borderies. Un amestec perfect ale celor in trei regiuni din Cognac.

Aroma sa este generoasa, cu un buchet impresionant de flori de violeta, fructe cu coaja lemnoasa si o "lumina" parfumata de miere.

Maturarea sa in pivnita umeda, ii confera un gust soft si o moliciune placuta.

Finish-ul este lung si delicat.

Tara de provenienta: Franta

Cantitate: 0.7l

Volum alcool: 40%

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
A.E. Dor
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale