• La reducere

AE DOR Selection, VS, Borderies, 0.7L, 40% ABV

RON 217.98
RON 194.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognac-ul AE DOR Selection apartine categoriilor "Borderies" si "Fins Bois", care ii confera nuante florale si gustoase.

Miros: O combinatie bogata de caramel si fructe(mere si pere proaspete). Condimentele dulci si zaharul de orz stau dedesubt, cu indicii de sos de caramel.

Aroma: Mai ascutit fata de asteptari, cu mere Granny, stafide si struguri Muscat. Zaharul caramelizat continua cu indicii de citrice. In spatele tuturor este un pat incalzit de condimente lemnoase.

Tara de provenienta: Franta

Cantitate: 0.7L

Volum alcool: 40%

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VS
Regiune / Cru
Borderies
Brand
A.E. Dor
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale