• La reducere

BACHE GABRIELSEN Cognac, XO, Fine Champagne, 1L, 40% ABV

RON 806.45
RON 500.00 Economiseste 38%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest Cognac XO din colectia Bache Gabrielsen se gaseste într-o sticla de 1L, strugurii sai provin de la Grande Champagne si Petit Champagne - de aici si numele de Fine Champagne. Acest XO are mai multe premii si medalii la concursuri internationale.

In plus, este fabricat din struguri de 95% Ugni Blanc si 5% Colombard si Folle Blanche.

Culoare: auriu inchis

Buchet elegant elegant de condimente, fructe uscate, flori și un indiciu de citrice. Este distinctiv și puternic, dar nu greu. Concentrație superioară de aromă. Un atac rotund cu un finisaj lung, elegant și mai mult de 15 ani în butoaie.

GNGR_1042

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
1L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
Bache Gabrielsen
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale