• La reducere

BOWEN Gold`n Black, XO, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 718.29
RON 589.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)
Un coniac cu un buchet bogat cu arome de violete din Borderies, glicina si iris din Champagne si un gust ce aminteste de fructe uscate si pruna.
Bowen XO Gold’n Black este un cognac cu o corpolenta intensa, bogat in arome complexe remarcabile de stejar si minerale. Dezvolta initial arome de floare de iris, dar pe masura ce cognac-ul este incalzit, aroma capata nuante incitante de tabac. Are un gust sofisticat in care predominante sunt aromele de nuca si de fructe confiate.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Blended
Brand
Bowen
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale