• La reducere

BRAASTAD Cognac, XO, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 424.69
RON 344.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Braastad XO este produs din soiul de struguri Ugni Blanc, fiind un amestec de eaux-de-vie Petite si Grande Champagne. Cel putin 50% din amestec provine din regiunea Grande Champagne.

Acest XO contine cognac maturat pana la 25 de ani si are o varsta medie de maturare putin mai mica de 20 de ani.

De culoarea caramelului, are o aroma fructata cu note florale si un gust echilibrat, fin cu note pregnante de ciocolata neagra.

Braastad XO este premiat in trei ocazii diferite cu medalia de argint la categoria Fine Champagne XO, la sectiunea Vin International si la Concursul de Spirtoase de la Londra.

Un coniac mai inchis la culoare, cu un miros fin, floral si cu un gust lung care dezvaluie nuante de condimente si ciocolata.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Blended
Brand
Braastad
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale