• La reducere

BRAASTAD Dedicated, XO, 0.7L, 40% ABV

RON 437.80
RON 359.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acesta este un cognac exclusivist, produs in editie limitata, lansat in 2008 cu ocazia inaugurarii noii cladiri a Operei din Oslo.

Pentru ca Opera din Oslo a fost fondata in 1957, iar piatra de temelie a noii cladiri s-a pus in 2003, Richard Braastad a creat acest amestec din distilate ale celor 2 ani mentionati, rezultand un cognac sofisticat cu o textura fina si un gust remarcabil.

Culoare: portocaliu intens

Miros: fructat 

Gust: fructat si elegant, cu note de stejar si finish prelung

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Brand
Braastad
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale