• La reducere

CAMUS Elegance, Extra, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 1,707.23
RON 1,417.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Extra Elegance este un cupaj de excepţie din distilate eaux-de-vie originare din zonele Borderies, Grande Champagne şi Petite Champagne, selectate pentru potenţialul desăvârşit de maturare şi pentru bogăţia aromelor. Sortimentele din zona The Grande Champagne oferă un finish lung şi captivant, cele din zona Petite Champagne conferă complexitate şi consistenţă, iar cele din zona Borderies asigură aroma încântătoare.

Calitatea extraordinară, notele intense, textura catifelată şi finish-ul remarcabil se datorează maturării îndelungate a sortimentului în pivniţe umede şi răcoroase. Camus Extra Elegance este un coniac franţuzesc sofisticat, care îi fascinează de la prima degustare chiar şi pe cei mai exigenţi cunoscători. Buchetul aromatic combină note de violete uscate, foietaje dulci, tutun şi alune.

Băutura poate fi servită simplu, cu gheaţă sau rece. Designul sticlei a fost premiat în anul 2007 cu prestigiosul Pentaward.

Miros: Un cascadă de note vibrante, cum ar fi violete uscate, alune, foietaje dulci şi tutun.

Gust: Un profil aromatic deosebit, echilibrat, compus din arome florale şi note fructate, îmbogăţit cu un strop de tutun.

Finish: Lung, delicat.

Culoare: Auriu chihlimbar.

PMALX56

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Blended
Brand
Camus
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale