• La reducere

CAMUS Elegance Gift Box, VS, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 132.98
RON 125.00 Economiseste 6%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Fondată în 1863, casa Camus are o istorie cel puţin interesantă. Aceasta folosește doar struguri recoltaţi din una dintre cele mai mici regiuni din zona Cognac, Cogneries Borderies, pentru colecțiile sale VS. Eaux-de-vie-urile folosite pentru realizarea acestui coniac sunt distilate în micile alambicuri clasice charentais de cupru, băutura fiind apoi maturată în butoaie de stejar limousin cu mai puține taninuri, pentru a lăsa personalitatea originală a eaux-de-vie-urilor să strălucească mai degrabă decât să fie subsumată de stejar.

Eleganța este caracteristica definitorie a tuturor coniacurilor Camus, iar Camus VS Elegance nu face excepție. Personalitatea acestei licori rămâne fidelă aromelor originale ale vinului și aromelor chintesențiale ale terroir-ului Charente, caracterizate prin fructe delicate și note florale. Procesul distilării adaugă un caracter extrem de pronunțat băuturii, de altfel semnătura brandului Camus.

VS Elegance vine într-o sticlă rafinată, cu linii minimaliste şi o cutie cadou, perfectă pentru ocaziile speciale. 

Miros: Buchetul se deschide cu note de flori de iris, urmate de flori albe și păducel

Gust: Arome calde, plăcute, unde se remarcă nuanţe de strugure şi piper

Finish: Persistent

Culoare: Ambră 

PMALX53

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VS
Regiune / Cru
Blended
Brand
Camus
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale