• La reducere

CAMUS Elegance Glass, VSOP, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 288.76
RON 257.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul V.S.O.P. Elegance se deosebește de celelalte băuturi din gamă datorită aromelor deosebite, împrumutate dintr-un amestec de vinuri în care a fost păstrată o parte din drojdia de vin în procesul de distilare. Acest procedeu sporeşte intensitatea şi bogăţia aromelor.

Sortimentele de vin alb folosite sunt fermentate şi apoi dublu distilate. Acest distilat de vin este maturat în butoaie din lemn de stejar o perioadă de cel puțin 4 ani.

Considerat unul dintre cele mai elegante sortimente din lume, Camus V.S.O.P. (very special old pale) poate fi servit sec, cu gheață sau într-un cocktail.

Notele degustării:

Miros: Un parfum încântător, fructat şi floral, îmbogăţit cu note de grapefruit și alune.

Gust: Un mix armonios de fructe proaspete, iasomie, vanilie şi condimente.

Finish: Uşor condimentat.

Culoare: Auriu vibrant.

GNGR_1043

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Blended
Brand
Camus
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale