• La reducere

CAMUS Extra Dark, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 2,720.00
RON 1,632.00 Economiseste 40%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Maison Camus foloseşte doar butoaie extraordinare atunci când îşi propune să obţină expresii gândite să taie respiraţia, aşa cum este Extra Dark & Intense Cognac, o abordare mai intensă şi mai puternic aromată a celebrului Estra Elegance, care păstrează însă aceeaşi puritate şi eleganţă a gustului.

Patrick Leger, Cellar Master Camus, a ales cu grijă eaux-de-vie din Fine Champagne şi Borderies învechite între 30 şi 50 de ani, care să compună ceea ce avea să devină un elixir preţios, golind apoi butoaiele în care erau păstrate pentru a le arde în interior atât cât este nevoie şi a le regenera potenţialul aromatic.

Maturarea finală a coniacului are loc în butoi regenerat, acesta fiind testat periodic pentru ca maturarea să fie oprită atunci când este atinsă perfecţiunea gustului. Şi pentru că un gust perfect nu poate fi captat decât într-o sticlă cu design deosebit, a fost ales acest model cu linii fine,elegante, care accentuează nobleţea şi preţiozitatea lichidului din interior.

Notele degustării:

Miros: Nuanţe intense de turtă dulce, nuci de macadamia, cireşe uscate şi apă de trandafir.

Gust: O avalanşă de note cremoase, ciocolată cu lapte, unt, espresso şi nuci, învăluite în tonuri condimentate.

Finish: Lung, catifelat, condimentat.

Culoare: Ambră, cu străluciri topaz.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Blended
Brand
Camus
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale