• La reducere

CHABASSE Exception, XO, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 604.94
RON 490.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognacul Chabasse XO Exception face parte dintr-o editie limitata( 500 sticle produse) ;  este un cupaj de eaux de vie indelung imbatranite -mai bine de 35 ani- selectate pentru complexitatea și bogăția lor.

Maturarea in butoaie de stejar imprima licorii o culoare mahon, extrem de pretioasa si un gust savuros cu o aroma frumoasa de flori de câmp, fructe și vanilie cu pregnante influente de rancio.

Este o băutură excelentă pentru cunoscatorii exigenti.

Unul din secretele Casei Chabasse este recoltarea timpurie a strugurilor, ceea ce face ca cognac-urile lor sa aiba o culoare luminoasa si un gust particular.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Blended
Brand
Chabasse
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale