• La reducere

CHATEAU MONTIFAUD Prestige, VS, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 311.48
RON 190.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

The Chateau de Montifaud Cognac Prestige Diva este un coniac din regiunea Grande Champage, cel mai bun „terroir” al Cognacului.

Este învechit de la patru până la șase ani în butoaie de stejar de Limousin (cel mai scump lemn de butoi din lume, lăsat la uscare naturală între 1 și 3 ani). Cognacul ținut în astfel de butoaie este tare, cu gust echilibrat și cu fine arome de vanilie.

Prestige Diva are arome proaspete, cu note de fructe și flori. Gustul este bogat și plin, cu arome de piper, caise și lemn. 

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VS
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Chateau Montifaud
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale