• La reducere

COURVOISIER Cognac, Pahare, VSOP, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 296.72
RON 181.00 Economiseste 39%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Coniacul Courvoisier era una dintre băuturile preferate ale lui Napoleon Bonaparte, de aceea, legenda spune că acesta a luat cu el câteva sute de sticle atunci când a mers în exil pe insula Sf. Elena.

Fiecare sticlă poartă simbolul stelei Regulus, cunoscută ca fiind cea mai strălucitoare stea prezentă în constelaţia Leu, zodia în care era născut Napoleon.

Sortimentul este învechit în butoaie din lemn de stejar franţuzesc, unde conturează un buchet aromatic complex şi sofisticat, dominat de note dulcege.

În compoziţia sa intră coniacuri ce provin din regiune Grande Champagne, Petite Champagne şi Fins Bois, armonizate perfect pentru a obţine un gust elegant, distinct.

Notele degustării:

Miros: Note seducătoare de piersici şi migdale rumenite, învăluite în accente calde de iasomie şi un strop de mosc.

Gust: Arome bogate de fructe, în special piersică, migdale rumenite, lemn de stejar şi vanilie.

Finish: Uşor condimentat.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Blended
Brand
Courvoisier
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale