• La reducere

COURVOISIER Emperor Rare Old, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 543.28
RON 364.00 Economiseste 33%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Courvoisier Emperor este un blend fascinant de eaux-de-vie din Grande Champagne şi Petite Champagne ce captivează prin eleganţa şi bogăţia gustului.

“Savoir-faire”-ul franţuzesc este evidenţiat încă o dată graţie echilibrului şi armoniei ce caracterizează acest coniac reprezentativ pentru una dintre cele mai importante case de coniac din lume.

Courvoisier Emperor a fost dezvoltat cu focus pe buchet, aşadar trebuie neapărat încercat! Promite să vă surprindă!

Notele degustării:

Miros: Un parfum încântător de ciocolată neagră, fructe şi portocale, presărate cu un strop de scorţişoară.

Gust: Aromele de ciocolată şi coajă de portocală glasată se completează reciproc excelent şi conturează un gust rafinat, inedit.

Finish: Catifelat, lung, elegant.

Culoare: Ambră intensă.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Courvoisier
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale