• La reducere

CROIZET Cognac, Extra, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 1,012.79
RON 871.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognacul Croizet Extra este considerat exponentul luxului suprem sau "Bijuteria Coroanei" casei Croizet.

Acest cognac dovedeste cu prisosinta ca excelenta si complexitatea aromelor se dobandeste in timp. Croizet Extra dezvaluie toata frumusetea din paleta olfactiva, declansand incet complexitatea sa aromatica incredibila.

Zeci de ani sunt necesari pentru a dezvalui bogatia aromatica cu care este inzestrat acest cognac minunat. Aromele sale sunt puternice, oferind note magnifice de fructe confiate.

Note de smochine uscate si marmelada se alatura armonios cu celelalte elemente, cum ar fi piele, cutie de trabucuri si condimente moi. 

Subtilitatea aromelor se echilibreaza perfect cu bogatia sa aromatica speciala

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Croizet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale