• La reducere

CROIZET Cognac, VS, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 210.59
RON 179.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Un coniac cu licariri aurii datorita invechirii sale in butoaie frantuzesti din stejar, cu arome florale ce dezvaluie originile sale din Grand Champagne si cu un gust fin de vanilie si fructe proaspete precum caisele si piersicile.

Elegant si fin, cu arome de fructe  si aromele fresh bine echilibrate de notele subtile de stejar, ca urmare a maturarii de minimum 2 ani in baricuri de stejar frantuzesc, cognacul Croizet Very Special  este o alegere excelenta pentru orice ocazie.

GNGR_90

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VS
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Croizet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale