• La reducere

DANIEL BOUJU CARAFES Nr 5, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 340.00
RON 289.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Daniel Boujou Carafe No.5 este produs din soiul de struguri Ugni Blanc, soi ce creste in faimoasa regiune Grand Champagne (Franta). Este lasat la maturat in butoaie noi, de stejar de tip Limousin unde capata o culoare aurie cu tente de chihlimbar.

Gustul este bland, parfumat, cu adieri racoroase de citrice care te duc cu gandul la savoarea strugurilor proaspat culesi. In momentul degustarii se intrepatrund doar note subtile de condimente, un preludiu al notelor de frunze proaspete care se succed delicat, ca intr-o simfonie de miresme.

Finish-ul este de lungime medie, evidentiindu-se un gust proaspat si catifelat.

Sticla este innobilata cu un dop metalic, auriu.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Daniel Bouju
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale