• La reducere

DANIEL BOUJU CARAFES Prince, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 562.16
RON 416.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Daniel Bouju Carafe Prince XO are in compozitie struguri Ugni Blanc din faimoasa regiune Grand Champagne din Franta. Este lasat la maturat mai bine de 25 de ani, in butoaie noi, de stejar de tip Limousin de unde isi imprumuta o culoare calda, de ambra.

Aromele de nucsoara, cuisoare, scortisoara, vanilie si prune uscate adauga o remarcabila lungime de nuante vibrante pe cerul gurii.

La degustare aromele sunt bine definite, conferindu-i licorii un parfum ametior si fin.

Sticla are o forma eleganta, clasica , decorata cu un dop metalic, auriu si vine intr-o caseta de lemn inscriptionata.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Daniel Bouju
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale