• La reducere

DANIEL BOUJU Empereur, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 356.62
RON 296.00 Economiseste 17%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Daniel Bouju Carafe Prince XO este produs din soiul de struguri Ugni Blanc, soi care se afla in faimoasa regiune Grand Champagne din Franta.

Este lasat la maturat mai bine de 25 de ani, in butoaie noi, de stejar, de tip Limousin de unde isi imprumuta o culoare calda, de chihlimbar.

Aroma: Abordări fine de nucşoară, cuişoare, scorţişoară, vanilie şi prune vin sa completeze un finisaj impresionant pe cerul gurii.

Finish-ul este rotund, bine definit, marcat de arome clare de condimente.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Daniel Bouju
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale