• La reducere

DANIEL BOUJU Royal, Grande Champagne, 0.7L, 60% ABV

RON 317.95
RON 248.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Maturat in butoaie de stejar Limousin, Daniel Bouju Royal, este cu adevarat un cognac remarcabil.

Acest coniac «Brut de Fût» nu este filtrat.

Aroma este remarcabil de moale, lunga cu note complexe care fac din acest cognac, un congnac pentru cunoscatori.

Gust: Abordari fine de nucsoara, cuisoare, scortisoara, vanilie si prune vin sa completeze un finisaj impresionant pe cerul gurii, post-gustul fiind rotund, bine definit, marcat de arome clare de condimente.

La 60% volum alcoolic, este primul cognac disponibil comercial la acest nivel. Savurati-l ca atare, cu gheata sau poate cu un strop de apa. O alegere excelenta alaturi de cigarul dumneavoastra favorit.

Excelent cu un trabuc!

Informatii Produs

Alcool
60% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Daniel Bouju
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale