• La reducere

DE LUZE Delight, Extra, Fine Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 1,780.26
RON 1,353.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognac-ul De Luze Extra Fine Champagne este un amestec de eaux-de-vie din regiunile Grande si Petite Champagne. De Luze ofera un cognac cu o culoare aurie, obtinut exclusiv prin imbatranirea mai lunga in butoaie din stejar Limousin.

Se obtine astfel o maturitate perfecta, care aduce linistea, subtilitatea si eleganta atat de caracteristice pentru cognac-urile vechi.

Este maturat mai bine de 35 de ani.

Buchet floral si fructat, cu note subtile de fructe coanfiate, menta, iasomie, curmale, nuci si caise uscate.

Gustul de coji uscate, tulpina de ghimbir, citrice uscate, smochine, budinca de caramel si frunze de trabuc este bogat, bine echilibrat.

Finish-ul este bun, lung , cu note de alune, fructe de padure, coji usate si nuci.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
De Luze
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale