• La reducere
  • New

DEAU Black Extra, XO, Blended, 0.7L, 40% ABV, Gift Box

RON 927.78
RON 668.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Deau Cognac Black Extra este un cognac exceptional si rafinat, ce se remarca printr-un gust aparte, o profunzime inedita, cat si printr-un caracter complex si perfect echilibrat. Acesta este realizat dintr-un amestec de eaux-de-vie-uri ce provin din regiunile: Grande Champagne si Petit Champagne.

Acest cognac dezvaluie o multitudine de arome, printre care: florile de portocal, caprifoiul si caisele confiate, acestea redand in finat un gust inconfundabil. Finish-ul este unul neted si catifelat, dulce si usor condimentat prin prezenta piperului negru.

RFC0007

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Blended
Brand
DEAU
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale