• La reducere
  • New

DEAU Louis Memory, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV, Gift Box

RON 1,296.10
RON 998.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest hors d'age este produs din eaux de vie provenite din regiunea Grande Champagne. Cel mai vechi distilat ce intra in componenta acestui cognac este din anul 1916. Prezentat intr-o sticla impunatoare cu decantor argintiu, cognacul este protejat de o cutie extravaganta ce denota luxul si opulenta. Gustul surprinde prin arome de piersici, miere, vanilie ,scortisoara, smochine si cardamon negru. Finisajul persistent si sofisticat te invaluie cu note florale si vanilate.

RFC0008

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
DEAU
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale