• La reducere

FRAPIN Cigar Blend, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 568.57
RON 398.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Frapin Cigar Blend este tinut la maturat pentru inceput timp de 6 luni in butoaie noi de stejar si aproape 15 ani in butoaie de tip Limousin pentru a se innobila cu arome complexe, caracteristice un cognac"cu greutate".

De culoare mahon cu irizatii de cupru, Frapin Cigar Blend te intampina cu un  gust catifelat, neted.  Arome fine de vanilie si vin de Porto sunt completate savuros de notele frunzelor de trabuc.

Este creat anume pentru a fi savurat alaturi de un trabuc de calitate.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Frapin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale