• La reducere

FRAPIN Cognac, Extra, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 2,164.71
RON 1,840.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Frapin Extra Grande Champagne sau „bijuteria” casei Frapin este un cognac de mare clasa , cu un continut de eaux-de-vie de până la 40 și 50 de ani.

Strugurii provin din prima zonă de creștere a regiunii Cognac. Numărul de sticle este limitat și numerotat individual.

Frapin Extra Grande Champagne oferă o culoare minunată de mahon, cu accente calde de cupru.

Buchetul isi revarsa aroma foarte fină, completa și complexă, de porto îmbătrânit, amestecat cu mirosul de cutii de țigări din lemn, tipic vechilor coniacuri Grande Champagne, care apare numai după o îmbătrânire foarte lungă.

Accente concentrate aromate de fructe confiate in care predomina caisa te invaluie persistent.

Palatul este suplu, neted, bogat și luxos, cu un finish deosebit de lung, în care toate aromele se combină într-o armonie subtilă și complexă.

Notele din buchet includ celebrul "rancio" (note oxidative) găsite în coniacurile Grande Champagne distilate pe drojdii și care sunt vârstă de câteva decenii.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Frapin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale