• La reducere

FRAPIN Cognac, VS, Grande Champagne, 0.5L, 40% ABV

RON 238.81
RON 160.00 Economiseste 33%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognacul Frapin este obtinut in intregime din strugurii cultivati in podgoriile proprii ale casei care se afla situata in zona Grande Champagne, cel mai bun „Cru” din regiunea Cognac.

Produs din struguri culesi de pe domeniul Frapin (una dintre cele mai largi vii de Grande Champagne Premier Cru), acest cognac uimeste prin buchetul sau bogat, culoarea aurie si finalul aromat.

Se resimt note de vanilie si influente lemnoase date de invechirea in butoaie de stejar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.5L
Calitate
VS
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Frapin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale