• La reducere

H by Hine, VSOP, Fine Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 284.00
RON 213.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

H by Hine VSOP este un blend de eaux-de-vie din podgoriile Grande si Petite Champagne. Aventuros, plin de viata si elegant, sortimentul este un partener de nadejde pentru cocktail-urile indraznete, dar poate fi la fel de bine savurat doar cu un tonic rece. H by Hine este un cognac tanar, cu un gust care emana aventura si originalitate.

Experienta olfactiva: Expresiva, dar discreta, cu note de iasomie, acacia, iris si caisa;

Experienta boltei palatine: Arome de salcam, vanilie si piper alb se armonizeaza intr-un echilibru perfect;

Degustare

Poate fi servit la o temperatura foarte scazuta intr-un pahar de shot alaturi de sashimi. Sau poate fi savurat in combinatie cu gheata si tonic, cidru sau ginger ale, cu felii de lime sau castravete alaturi, fie cu rozmarin. H by Hine are o singura regula: savureaza-l in cele mai iesite de comun combinatii.

GNGR_1165

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
Hine

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale