• La reducere

HENNESSY Cognac Gift Box, VSOP, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 331.76
RON 282.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul de coniac VSOP face parte din gama celor mai extravagante sortimente Hennessy, acesta reusind sa imbine placerea clasica cu tot ceea ce inseamna luxul. Florile si fructele care stau la baza acestui coniac Hennessy, sunt alese cu mare grija, ele fiind tinute o perioada indelungata in celebra crama din Franta, special pentru o aroma cat mai profunda, care sa impresioneze orice persoana.

Ca si aspect, fiind un coniac Hennessy, este de culoare galben deschis cu o alura de vitalitate, prospetime si calitate mare. Gustul sau, este imbunatatit de o aroma mai profunda de portocale si grapefruit alb, si care au un rol important in culoarea sa, acesta fiind foarte aromat, iar pe langa acestea mai sunt folosite si mierea de albina, cafea vieneza, nuga, alune de padure si fructe zemoase, toate acestea avand un rol important in gustul sau fin, aromat si aristocrat.

Mesele imbelsugate si gustoase, sunt ideale pentru a se potrivi cu acest coniac de mare valoare, preparatele din carne, fiind de asemenea ideale, atata timp cat sunt gatite cu o serie de condimente care sa puna in valoare aceasta asortare intre un coniac frantuzesc de mare clasa si mancarea romaneasca traditionala.

DLV00083

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Blended
Brand
Hennessy
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale