• La reducere

HENNESSY Paradis Gift Box, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 5,859.55
RON 5,215.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Hennessy Paradis deschide porţile spre o dimensiune unică, elegantă şi sofisticată a coniacului de cea mai bună calitate, răsfăţând pur şi simplu simţurile. Denumirea sortimentului creat în anul 1979 este inspirată de secţiunea cramei unde sunt păstrate cele mai vechi şi rare eaux-de-vie ale Casei.

Sortimentul îşi dezvăluie elegant caracterul său extrem de delicat şi catifelat, alcătuit din mai mult de 100 de eaux-de-vie învechite pe o perioadă cuprinsă între 25 şi 130 de ani. Master Blender-ul Maurice Fillioux s-a jucat practic cu această individualitate paradoxală, proaspătă şi opulentă în acelaşi timp, pentru a contura un coniac inedit şi sofisticat, de o puritate fantastică.

Miros: Note delicate de flori, în special iasomie şi caprifoi, care se împletesc armonios cu tonuri de fructe de pădure roşii şi accente condimentate.

Gust: O succesiune seducătoare de arome perfect echilibrate, unde se remarcă note de miere, fructe glasate, dulceaţă de trandafir, petale uscate de trandafir şi condimente.

Finish: Persistent, proaspăt şi profund.

Culoare: Ambră.

DLV00086

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.7L
Regiune / Cru
Blended
Brand
Hennessy
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale