• La reducere

HENNESSY Paradis Imperial Gift Box, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 11,512.64
RON 10,016.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Master Blender-ul Hennessy, Yann Fillioux a dat frâu liber creativităţii în anul 2011 pentru a crea acest sortiment de o eleganţă desăvârşită. Coniacul este inspirat de o legendă conform căreia, în anul 1818 casei Hennessy i-a fost comandat un sortiment unic pentru aniversarea Ţarului Alexandru I al Rusiei.

Strălucirea unică a acestui sortiment sofisticat este dată de numărul impresionant de eaux-de-vie excepţionale, atent selecţionate. Aceste sortimente rare care intră în compoziţia Paradis Imperial sunt caracterizate de arome seducătoare, texturi dintre cele mai fine şi o vechime între 30 şi 130 de ani.

Maturarea îndelungată îi oferă acestui coniac o complexitate clasică şi un echilibru perfect al aromelor. Paradis Impérial este o băutură care trebuie savurată încet, pentru a aprecia eleganţa discretă ce se regăseşte în fiecare picătură. Sticla de cristal, al cărei design a fost realizat de Stephanie Balini, este prevăzută cu un detaliu suflat în aur de 18 carate.

Miros: Delicateţea notelor de lemn de stejar, iasomie şi flori de portocal este învăluită în accente de fum, care echilibrează prospeţimea aromelor florale.

Gust: Un buchet aromatic care surprinde perfect esenţa florilor de vară, căruia i se alătură note subtile de lemn de stejar.

Finish: Surprinzător de lung, având în vedere textura delicată. Doar un coniac rar poate oferi o astfel de senzaţie.

Culoare: Ambră.

DLV00087

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.7L
Regiune / Cru
Blended
Brand
Hennessy
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale