• La reducere

HENNESSY Richard, Extra, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 16,999.00
RON 15,999.00 Economiseste RON 1,000.00
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Producătorii spun că sortimentul Richard Hennessey este atât de special încât nu poate fi descris, el trebuie înţeles şi simţit. Vom încerca totuşi să creăm pentru dumneavoastră o introducere în lumea fascinantă a acestui coniac unic. Sortimentul reuşeşte să împletească valorile trecutului cu spiritul contemporan, prin intermediul celor 250 de ani de istorie, talent, cercetare, exerciţiu, dedicare şi „savoire faire”.

Richard Hennessy, a cărui denumire este inspirată de fondatorul casei, este un blend unic, creat din peste 100 de eaux-de-vie rare, învechite între 40 şi 200 de ani. Fiecare carafă din cristal este confecţionată artizanal şi este numerotată individual. Preţiozitatea şi complexitatea acestui coniac rar şi graţios se datorează în mare parte compoziţiei aromatice de neegalat, care conturează un buchet absolut uimitor.

Miros: Un buchet sugestiv, alcătuit din note elegante de flori, condimente, lemn de stejar, piper negru, fenicul blanşat şi vanilie, care dezvăluie cursiv vechimea coniacului.

Gust: Valuri de arome seducătoare de fructe proaspete zemoase, fructe glasate şi gemuri, îmbogăţite cu tonuri condimentate şi piperate, nuci şi influenţe de lemn de stejar.

Finish: Foarte lung, dominat de arome de lemn de stejar, condimente şi fructe.

Culoare: Ambră.

DLV00088

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Blended
Brand
Hennessy
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale