• La reducere

HINE 1983, Vintage, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 2,072.60
RON 1,513.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

In anumiti ani, cand clima produce o recolata de calitate exceptionala, Hine pune deoparte un lot de cognac din inima regiunii Grande Champagne. Acest distilat vintage este maturat in pivnite speciale, in conditii controlate riguros.

Cognacul Hine Vintage Grande Champagne 1983 este suav dar vivace – precum eleganta lui Sean Connery. Este disponibil in cantitate limitata.

Culoare: auriu inchis

Miros: aroma de frunze de tutun si note de alune proaspete

Aroma: nota pregnanta de smochine trase la tigaie insotita de o aroma de tarta de zarzare glazurata cu miere de albine

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Vintage
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Hine
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale