• La reducere

Hine Antique, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 818.68
RON 745.00 Economiseste 9%
In stoc furnizor
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognacul Antique XO de la HINE este un cognac complex, amestecat din mai mult de patruzeci de tipuri de distilate (eau de vie), produse exclusiv din struguri din regiunea Grande Champagne. Toate elementele acestei bauturi sofisticate au fost maturate mai bine de 10 ani, dezvoltand nuante sublime de ciocolata si mar copt, precum si arome de condimente si lemn dulce. Cognacul Hine Antique XO este ideal pentru entuziastii care se bucura de coniacuri lungi cu densitate si structura suave.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Hine

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale