• La reducere

Hine Family Reserve, Grande Champagne, 0.7L, 42% ABV

RON 2,637.08
RON 2,347.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognacul Hine din gama Family Reserve este o editie eleganta a casei de cognac Hine. Inca de la prima vedere, iti da senzatia de bautura fina de lux, distingandu-se vizual prin intermediul cutiei elegante de lemn in care este atent asezat. Hine Family Reserve este un cognac spectaculos, fiind creat de Francois Hine inca din 1936, din peste 50 de distilate obtinute din struguri culesi exclusiv din regiunea Grande Champagne. Buchetul si aroma acestui cognac Hine aduc nuante puternice de lemn, mirodenii si fructe coapte, pe cand gustul se distinge prin caracteristici usor lemnoase, foarte fructate, in special cu note pregnante de prune.

Informatii Produs

Alcool
42% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Hine

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale