• La reducere

Hine Mariage, Grande Champagne, Crystal Decanter, 0.7L, 40% ABV

RON 12,275.90
RON 10,189.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognacul Hine Mariage Grande Champagne face parte din gama de varf a casei de coniac HINE. Creat in 1991 de catre Bernard Hine, fondatorul casei de cognac Hine, acest cognac de lux Hine Mariage este un blend elegant de 12 cognacuri Grande Champagne, din anul 1921 pana in 1956, fiind imbuteliat in carafe de cristal Baccarat. Aceasta editie de top a distileriei Hine a fost creata pentru a sarbatori cea de-a 200-a aniversare a nuntii lui Thomas Hine si Francoise Elisabeth, acesta fiind cu siguranta si unul din motivele pentru care acest cognac ofera o experienta superba de la complexitatea buchetului pana la un gust deosebit si unic. Totul este elegant si desavarsit la acest cognac Hine, plecand de la aroma cu nuante florale subtile completate de note de nuci si migdale, trecand apoi la un gust complex, bine structurat, cu arome de stejar, nuci si alune ce ii scot in evidenta maturitatea si finalizandu-se cu un post-gust persistent si catifelat sustinut de notele florale predominante de iasomie si vanilie.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Vintage
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Hine

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale