• La reducere

Hine Rare, VSOP, Fine Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 332.56
RON 286.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Fiind considerat un cognac extraordinar de la HINE, Rare este clasificat ca fiind un VSOP Fine Champagne, ceea ce inseamna ca toate eaux-de-vie-urile folosite sunt din zonele Grande Champagne sau Petite Champagne, cu cel putin 50% din Grande Champagne.

Este un amestec fin si inspirat din mai mult de 25 coniacuri din zonele Grande Champagne si Petite Champagne, avand o perioada medie de maturare de aproximativ 10 ani.

Rare este unul din cognacurile cele mai delicate al distileriei Hine, cu arome de salcam, nuante fine de caramel si note fructate de prune, mere si caise. Este extrem de bine echilibrat, catifelat si incantator. Aroma complexa ramane pe palat pentru un timp indelungat.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Fine Champagne
Brand
Hine

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale