• La reducere

J. DUPONT Art Deco Gift Box, XO, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 684.34
RON 568.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Fondata in anul 1872 de catre Julien Dupont, casa J Dupont Cognac devine in scurt timp de la infiintare una dintre cele mai prestigioase firme producatoare de cognac din acele timpuri.

Calitatea distilatelor produse au fost din plin apreciate si premiate in intreaga lume cu medalii da aur si argint de nenumarate ori.

J Dupont XO Art Deco este un cognac sublim, o delicata alchimie ii defineste stilul rafinat, condimentat si opulent, intr-o armonie desavarsita.

Are o vechime de 25 ani, si este produs in cea mai buna regiune viticola din Franta, Grand Champagne.

Culoarea sa aurie anunta o aroma fina de iasomie, miere, fructe uscate, note de portocala si condiment.

Palatul este subtil, se simte un gust de curry, sofran si nuci.

Finish-ul este de lunga durata, marcat de arome calde de miere si citrice.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
J. Dupont
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale