• La reducere

LEOPOLD RAFFIN Cognac, VSOP, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 345.83
RON 249.00 Economiseste 28%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Leopold Raffin VSOP este un cognac cu un caracter complex si matur, datorita aromelor delicate de vanilie si notelor lemnoase resimtite inca de la prima inghititura.

Imbatranit timp de 4 ani in butoaie de stejar, Leopold Raffin VSOP este un cognac elegant, rafinat, format dintr-o selectie stricta de mai multe "eaux de vie".

Imbatranirea in butoaie de stejar, inzestreaza acest cognac cu finetea indubitabila a aromelor de vanilie si finetea florilor de vara.

Finish-ul este aromat, puternic cu indicii de fructe.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Blended
Brand
Leopold Raffin
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale