• La reducere

LHERAUD Obusto, XO, Petite Champagne, 0.7L, 42% ABV

RON 1,379.01
RON 1,117.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Foarte elegant, cu mirosuri picante delicioase si arome de migdale, imbogatite cu note de piele, pamant si paine prajita. Perfect pentru savurarea unui trabuc cubanez.

Cognacul Lheraud XO Obusto este fabricat exclusiv din struguri cultivati in zona de crestere a Champagne Petite. La 42% si cu tonurile sale pamantesti, picante, acest lucru il face un coniac excelent pentru cei care se bucura de o bautura puternica, precum si o alegere excelenta pentru imperecherea cu trabucurile preferate.

Prezentat intr-un decantor elegant, cu o eticheta curata si izbitoare, acesta este un coniac care ofera o mare valoare pentru bani pentru unul de o astfel de calitate.

PFPN104

Informatii Produs

Alcool
42% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Regiune / Cru
Petite Champagne
Brand
LHERAUD
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale