• La reducere

MARTELL Cognac, VSOP, Blended, 0.7L, 40% ABV

RON 334.33
RON 224.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caracterul deosebit al sortimentului Martell VSOP Médallion se datorează amestecului de eaux-de-vie care provin din cele mai bune patru zone ale regiunii Cognac.

Timpul pe care coniacul l-a petrecut în butoaie din lemn de stejar a împrumutat sortimentului note complexe, care formează un buchet aromatic bogat, extrem de plăcut.

Martell VSOP Médallion (‘Very Superior Old Pale’) este un sortiment frumos echilibrat, dominat de note de lemn de stejar.

Coniacul poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau în cocktailuri, cărora le adaugă o notă de expresivitate.

Notele degustării:

Miros: Note dulci-amărui, unde se disting tonuri de stafide, prune, gutui, lime, lemn de stejar şi lemn dulce.

Gust: Un buchet amplu, compus din note de fructe glasate, alune de pădure şi accente lemnoase.

Finish: Lung, aromat.

Culoare: Ambră, cu tonuri aurii.

SRPN00038

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Regiune / Cru
Blended
Brand
Martell
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale