• La reducere

MAXIME TRIJOL 1989, Grande Champagne, 0.7L, 40% ABV

RON 540.00
RON 378.00 Economiseste 30%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cognac Maxime Trijol Grande Champagne 1989: cu tonuri de vanilie, cacao si ciocolata, acest coniac este un desert in sine.

Cognac Maxime Trijol Grande Champagne 1989 ofera o experienta foarte puternica, cu un gust lung. Casa Maxime Trijol are o reputatie excelenta pentru calitate, avand control asupra tuturor etapelor de productie: cultura vitei de vie, distilarea, maturarea si imbutelierea.

GNGR_154

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Regiune / Cru
Grande Champagne
Brand
Maxime Trijol
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale